🌀Fókuszban az egészség

Fókuszban az egészség

Az alábbi levélváltás két cégvezető között történt:

“Előző levelem folytatásaként írok.
Szerintem most kellene megkötnünk, mert az eddig is romokban heverő magyar egészségügy a jelenlegi helyzetben talán a sürgős eseteket látja el, képes ellátni, azt is, úgy-ahogyan. A prevenció, vagy kezdődő kisebb baj, vagy akár nagyobb baj esetén bejutni az állami ellátó rendszerbe, már nem pénz és ismeretség kérdése lesz – mert annyira leépítésre került – szinte lehetetlen lesz ésszerű időpontot kapni egy-egy vizsgálatra, ha meg egymásra épülő, vagy összetettebb vizsgálatok szükségesek, reális esély nem lesz rá.
Kérlek, amit írtam – ha valamelyiket jobbnak látod, legyen az – kérj rá konkrét ajánlatot, és kösd, kössük meg. Még a magán ellátó rendszerbe történő bejutás sem lesz azonnali, de ott legalább azt gondolhatjuk, ha fizetünk érte, azért azt kapjuk, ami elvárható. Vélhetően nem, de az érzés néha fontosabb, mint, a valóság.”

Talán Ön is így gondolja…
 

Ismerje meg a magán-egészségügy világát!

A világot, ahol garantáltan jó kezekben van: pontosan tudja, hogy kihez kell fordulni szükség esetén. Amelyben megkapja mindazt a figyelmet, tervezhető időbeosztást és minőségi orvosi ellátást, amit megérdemel.

Hálapénz és várakozás nélkül, a nap 24 órájában.

Egészségügyi panasz esetén a legnagyobb kérdés mindig az, hogy vajon kihez forduljunk? Van az ismeretségünkben jó orvos?

Magán-egészségügyi szolgáltatás keretén belül Ön bármikor hívhatja a 24 órás Call Center vonalat, ahol Önnek az azonnali orvosi tanácsadás mellett akár a szakorvosi ellátást is megszervezik az Önnek megfelelő időpontban.

Az egészségbiztosítás a szakorvosi ellátáson túl kiterjedhet a labor és diagnosztikai vizsgálatokra is, úgy mint CT, MR, PET-CT, szűrővizsgálatokra, illetve kórházi VIP szolgáltatásokra is.

Ezek azok a vágyak, melyeket segítünk Önnek valóra váltani. Ne kockáztassa az egészségét, mert nélküle a vagyon sem működik és értéktelenné válik. Remélem, kíváncsivá tettem. 

Ám van még egy rendkívül fontos feladat ma a céges partnereim körében. Ez pedig a munkaerő megtartása. Ennek kérdéseire és lehetséges eszközeire is kitérünk a személyes találkozónkon, különös figyelemmel az adómentesen illetve kedvezményes adózással adható juttatási elemekre. 

További, Önre szabott részletekkel és egy személyes találkozó egyeztetése vegye fel velem a kapcsolatot. Ne feledje! Jobb egy fölösleges beszélgetés, mint egy kései.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .