Vállalati biztosítás

Nincs olyan vállalkozás, akinek az életében előbb-utóbb ne jelennének meg a biztosítások.

Mint független szakértő az én feladatom, hogy az Ön és Cége számára a legoptimálisabb védelmi rendszert, védelmi hálót kialakítsam és felnyissam a szemét olyan eseményekre, amelyek a jövőben várhatóak és olyan eseményekre, amelyek a jövőben nem feltétlenül kalkulálhatóak.

Biztonságot teremtek:

∗ az életében, az egészségében,
∗ a vagyonában,
∗ a családja szempontjából és
∗ a vállalkozása érdekében.

Segítséget adok:

∗ szakmai kérdésekben,
∗ konkrét lépésekben.

Biztosítások felülvizsgálata

Bármely vagyonbiztosítást érdemes legalább 3 évente felülvizsgáltatni, megnézetni, hogy azokra a kockázatokra nyújt-e fedezetet, amire eredetileg szánták, és mennyire felel meg a mai élethelyzetnek, elvárásoknak, és vagyoni helyzetnek. Gyakran találkozunk olyan biztosításokkal, ahol jelentős az alulbiztosítottság. Érdemes a meglévő szerződéseket átnézetni profi szaktanácsadókkal, ha szeretné, kérem, jelezze felém!

Biztos Ön abban, hogy biztosításaira a legkedvezőbb díjat fizeti?
Biztos Ön abban, hogy a legmagasabb szolgáltatást kapja?
Biztos Ön abban, hogy minden kockázatra fedezetet nyújtanak a biztosításai?

Bízom benne, hogy sikerült könnyen érthetően ismertetnem az együttműködésünk gazdag tárházát.
Önnek nincs más feladata, mint mérlegelni az olvasottakat, és bízom benne, hogy hamarosan részt vehetek az Ön védelmi terveinek kidolgozásában és fenntartásában, illetve hogy hamarosan közösen vizsgálhatjuk meg, hogy milyen előnyöket tudunk Önnek és vállalatának nyújtani.

Addig is, amíg találkozunk ajánlom, hogy tekintse meg beszélgetésünket 5 fontos biztosítási területről  vállalkozóknak, amiről tudni kell!

Ügyfeleink mondták rólunk

„Napra készen tartják az összes céges gépjármű kötelező biztosításait melyből kifolyólag mindig rendben vannak a biztosításaink. Mindig megtalálják a számunkra legkedvezőbb ajánlatokat, és a mi érdekeinket, kéréseinket tartják szem előtt. Kedves és barátságos kiszolgálás és rendelkezésre állás. Csak ajánlani tudom őket!”

Végre nem kell ezzel vesződnünk!

„A legnagyobb segítség, amit nyújtanak nekünk, hogy folyamatosan figyelve vannak a biztosítási ügyleteink illetve szakszerű tanácsokkal látnak el, hogyan igazodjunk el a biztosításainkkal kapcsolatban. Most sokkal nyugodtabbak vagyunk, mert a több figyelem jut, az igazi feladatainkra.”

Segítőkészség és gyorsaság!

„Szállítmányozással foglalkozunk, és a járműveink biztosításai nem voltak egységesen kezelve. A Biztor Alkusz Kft. számunkra: segítőkészség és gyorsaság, biztosítás és kárügyintézésében is.”

A választásunk nem volt kérdés!

„Megnézettük velük a meglévő biztosításainkat, és kiderült, hogy sokkal teljeskörűbb és olcsóbb lehetőségek is vannak a régebbieknél. Elképesztő ajánlatokat adtak részünkre. A meglévő biztosításaink forduló napjait, mindig nyomon követik és megnézik, hogy van-e jobb ajánlat. Már rengeteget spóroltunk a segítségükkel!”

Sokkal jobb lett a helyzet!

„Azelőtt egyetlen biztosítónál volt kötve az összes biztosításunk. Így nem igazán láttam, hogy másutt van kedvezőbb lehetőség. Miután a Biztor Alkusz Kft.-t megkértük a biztosítási ügyeink intézésére, sokkal jobb lett a helyzet! A legnagyobb könnyebbség az, hogy nekünk nem kell egy munkatársunkat erre betanítani, ehelyett a Biztor Alkusz Kft. megkeresi azt a biztosító társaságot, amelyik a legkedvezőbb ajánlatot teszi nekünk.”

Én, az ügyfél vagyok a legfontosabb!

„Számunkra elsődleges az, hogy olyan kapcsolattartóim voltak az elmúlt évek során, akikkel szívesen dolgoztuk együtt. Mindig éreztem, hogy én az ügyfél vagyok a legfontosabb és persze a számomra adott legkedvezőbb ajánlatok lehetőségével szívesen éltem.”

Az eredeti vélemények itt olvashatók:

https://www.biztor.hu/szolgaltatasok/vagyonbiztositas

A személyes találkozónk egyeztetése érdekében vegye fel velem a kapcsolatot itt:

  Cégnév (kötelező)

  Az Ön neve: (kötelező)

  Az Ön e-mail címe (kötelező)

  Az Ön telefonszáma (kötelező)

  Székhely címe (kötelező)

  Mikor szeretné felülvizsgáltatni, optimalizálni a biztosításait?
  Erre az e-mail címre kérem az újdonságokat, segítő útmutatásokat, cikkeket és kiemelt ajánlatokat is (eDM)!