Kapcsolatfelvétel

Andrea Dusik

 

Biztosítási védelemre és biztonsági tartalékra, megtakarításra, sőt vagyonra minden személynek és intézménynek szüksége van – ez természetes.

Ki az, aki casco védelem nélkül használja a vadonatúj, drága gépkocsiját, vagy biztosítatlanul hagyja a verejtékes munkával felépített házát? Az igazság az, hogy sokkal többen, mint gondolnánk. Ám aki egy kicsit is odafigyel az élet dolgaira, vagy akivel történt már valami kellemetlen káresemény, ő figyel arra, hogy biztosítva legyen. Ezt részben a törvényhozás is előírja – bár elsősorban csak vállalkozások és gépjárművek esetében.

A független tanácsadó előnyei

A magas szintű biztosítási tanácsadáshoz mindenkinek joga van!
Cégünk koncepciója a kezdetektől fogva hangsúlyozza: mindenki számára elérhetővé tenni azt a szolgáltatási színvonalat, amit csak a nagy intézményi ügyfelek kaphattak meg korábban. A múltban még kis- és középvállalatok is csak ritkán juthattak hozzá ehhez a hasznos segítséghez, nem is beszélve a magánszemélyekről.

Komplex és személyes pénzügyi-biztosítási portfólió menedzsment

Nemcsak egy adott szerződés lebonyolítására törekszünk, hanem arra is, hogy az Ön igényeit teljes, személyre szabott megoldásban foglaljuk össze. A tanácsadás kiindulhat egy konkrét igényből, de mindig a teljességre törekszik. A középpontban mindig az Ön céljai állnak.
Ezzel megfelelünk annak a követelménynek, melyet a legmagasabb szakmai normák elvárnak és amit az angolszász országokban „brokerage”, vagy a német nyelvterületen „Maklertum” alatt értenek.

Kapcsolatfelvétel – Lépjen velem kapcsolatba itt!

A kapcsolatfelvétel és a találkozás se elvárással, se kötelezettséggel nem jár!

  Az Ön neve: (kötelező)

  Az Ön email címe: (kötelező)

  Az Ön telefonszáma: (kötelező)

  Az Ön címe (település):

  Ez érdekel:
  Erre az e-mail címre kérem az újdonságokat, segítő útmutatásokat, cikkeket és kiemelt ajánlatokat is (eDM)!

   

  Bármilyen kérdése, javaslata merül föl, kérem forduljon hozzám bizalommal.

  Ha baráti, ismeretségi körében vannak olyanok, akik számára ez az információ hasznos lehet, biztosan hálásak lesznek Önnek, ha felhívja a figyelmüket rá. Előre is köszönik Önnek!

   

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .