Életbiztosítás – Szeretetkockázat

Legyen biztonság Önnek és családjának, valósuljanak meg céljai minden körülmények közt!

életbiztosítás és szeretetkockázat

Kérem, csak egy percig számoljon! Tegyük fel, hogy Ön most negyven éves, és évente 5.000.000 forinttal járul hozzá a családi kiadások fedezéséhez. Ebben az esetben 25 éve van hátra a nyugdíjba vonulásig. Ha a jövedelme semmit sem emelkedne a 25 év során, akkor is 75.000.000 forinttal járulna hozzá a családi kasszához.

Ez a 75.000.000 forint az Ön szeretetkockázati összege.

Ugyanis, ha most bekövetkezne Önnel a tragédia, akkor az Ön szerettei legalább ennyi pénztől esnének el, hiszen Ön már nem gondoskodhatna róluk…

E példa révén jól látható, hogy mi a szeretetkockázat. Ahhoz, hogy Önnek személyre szóló ajánlatot állíthassunk össze, elengedhetetlen, hogy az Önre és családjára érvényes adatokkal számoljuk ki a szeretetkockázatot.

Jelentkezzen, és ingyenes és kötelezettségmentes személyes tanácsadásunkon felmérjük az Ön kockázatait és független tanácsadóként megmutatjuk, melyek a legkedvezőbb megoldások arra, hogy Ön és családja mindig és minden körülmények között biztonságban legyen.

Lépjen velem kapcsolatba itt!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Lakcím (település)

  Kérdés, üzenet

  Erre az e-mail címre kérem az újdonságokat, segítő útmutatásokat, cikkeket és kiemelt ajánlatokat is (eDM)!

  A tanácsadás ingyenes és kötelezettségmentes!

  Ha baráti, ismeretségi körében vannak olyanok, akik számára ez az információ hasznos lehet, biztosan hálásak lesznek Önnek, ha felhívja a figyelmüket rá. Előre is köszönik Önnek.

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .