nyugdijbiztositas

Nyugdíjtervezés

Van Önnek valós megoldást nyújtó pénzügyi programja nyugdíj célra?

Meg tudna élni holnaptól a tartalékaiból élete végéig?

Amennyiben igen, gratulálok Önnek!

Ám ha nem, miért gondolja, hogy ha Ön nem tesz semmit, akkor 10-20-30 év múlva lesz elegendő, méltó életszínvonalat biztosító nyugdíjtőkéje.

Jelentkezzen tanácsadásra, amelyen kitárul Ön előtt a világ, és tudni fogja, hogy mire visszavonul az aktív munkavégzéstől, vagy nyugdíjba megy,  amellett, hogy végre lesz elég ideje, hogy kedvenc időtöltéseinek áldozhasson, lesz hozzá elég pénze is.

A konzultáció végén pontosan tudni fogja, hogy Önnek mit kell tennie, és ami még fontosabb – látni fogja, hogy ezt meg lehet csinálni!

Ne habozzon, kattintson!

Nyugdíjtervezés

Felmérések szerint jelenleg az 50 év alatti lakosság közül mindössze 2%-nak van nyugdíjcélú megtakarítása, amivel megalapozott reménye lehet, hogy nyugdíjas éveiben nem csökken jelentősen a jövedelme. Itt most nem arról van szó, mint az amerikai és japán frissnyugdíjasoknál, hogy Föld körüli utazással, új ház vásárlással kezdjük nyugdíjas éveinket. Egyszerűen csak a minimális cél: ne legyen sokkal kevesebb havonta az a pénz, amiből megélünk, mint amikor dolgoztunk.

Ezen sokat töprengek: mit gondol ez a maradék 98%? Miben bízik? Miért nem tesz semmit?

Ugyanakkor rég nem látott hisztériát élhetünk át ismét – leszólít a benzinkutas, megállítanak az utcán. Mindenki azt kérdi: lesz-e neki nyugdíja? (Ezúton nyugtatok meg mindenkit – eddig se nagyon lett volna.) A nyugdíjpénztárak körüli hisztéria az egekbe csapott. Pedig csak arról van szó, hogy eddig volt két rossz nyugdíjcélú megoldásunk, most meg maradt egy…

Mindenesetre tekintettel a vészhelyzetre, meghirdetjük a Nagy Nyugdíjtervezés Kampányt: most mindenki kérhet ingyen egy időpontot és megmutatjuk neki:

 • Mikor mehet várhatóan nyugdíjba és mennyi pénze lesz?
 • Milyen megoldással, hogyan tudná ezt normálisan megoldani?

Nem kell megoldani, ha nem akarja…

… de tisztán látni mindenkinek muszáj!

Kérjen időpontot és ingyen és kötelezettségmentesen átnézzük nyugdíjlehetőségeit és kiszámoljuk, hogy kb. mekkora állami nyugdíjra számíthat.

Lépjen velem kapcsolatba itt!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Lakcím (település)

  Kérdés, üzenet

  Erre az e-mail címre kérem az újdonságokat, segítő útmutatásokat, cikkeket és kiemelt ajánlatokat is (eDM)!

  A tanácsadás ingyenes és kötelezettségmentes!

  Ha baráti, ismeretségi körében vannak olyanok, akik számára ez az információ hasznos lehet, biztosan hálásak lesznek Önnek, ha felhívja a figyelmüket rá. Előre is köszönik Önnek.

   

  Egy gondolat “Nyugdíjtervezés” bejegyzéshez

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .