nyugdijbiztositas

Nyugdíjtervezés

Van Önnek valós megoldást nyújtó pénzügyi programja nyugdíj célra?

Meg tudna élni holnaptól a tartalékaiból élete végéig?

Amennyiben igen, gratulálok Önnek!

Ám ha nem, miért gondolja, hogy ha Ön nem tesz semmit, akkor 10-20-30 év múlva lesz elegendő, méltó életszínvonalat biztosító nyugdíjtőkéje.

Jelentkezzen tanácsadásra, amelyen kitárul Ön előtt a világ, és tudni fogja, hogy mire visszavonul az aktív munkavégzéstől, vagy nyugdíjba megy,  amellett, hogy végre lesz elég ideje, hogy kedvenc időtöltéseinek áldozhasson, lesz hozzá elég pénze is.

A konzultáció végén pontosan tudni fogja, hogy Önnek mit kell tennie, és ami még fontosabb – látni fogja, hogy ezt meg lehet csinálni!

Ne habozzon, kattintson!

Nyugdíjtervezés

Felmérések szerint jelenleg az 50 év alatti lakosság közül mindössze 2%-nak van nyugdíjcélú megtakarítása, amivel megalapozott reménye lehet, hogy nyugdíjas éveiben nem csökken jelentősen a jövedelme. Itt most nem arról van szó, mint az amerikai és japán frissnyugdíjasoknál, hogy Föld körüli utazással, új ház vásárlással kezdjük nyugdíjas éveinket. Egyszerűen csak a minimális cél: ne legyen sokkal kevesebb havonta az a pénz, amiből megélünk, mint amikor dolgoztunk.

Ezen sokat töprengek: mit gondol ez a maradék 98%? Miben bízik? Miért nem tesz semmit?

Ugyanakkor rég nem látott hisztériát élhetünk át ismét – leszólít a benzinkutas, megállítanak az utcán. Mindenki azt kérdi: lesz-e neki nyugdíja? (Ezúton nyugtatok meg mindenkit – eddig se nagyon lett volna.) A nyugdíjpénztárak körüli hisztéria az egekbe csapott. Pedig csak arról van szó, hogy eddig volt két rossz nyugdíjcélú megoldásunk, most meg maradt egy…

Mindenesetre tekintettel a vészhelyzetre, meghirdetjük a Nagy Nyugdíjtervezés Kampányt: most mindenki kérhet ingyen egy időpontot és megmutatjuk neki:

  • Mikor mehet várhatóan nyugdíjba és mennyi pénze lesz?
  • Milyen megoldással, hogyan tudná ezt normálisan megoldani?

Nem kell megoldani, ha nem akarja…

… de tisztán látni mindenkinek muszáj!

Kérjen időpontot és ingyen és kötelezettségmentesen átnézzük nyugdíjlehetőségeit és kiszámoljuk, hogy kb. mekkora állami nyugdíjra számíthat.

Lépjen velem kapcsolatba itt!

A tanácsadás ingyenes és kötelezettségmentes!

Ha baráti, ismeretségi körében vannak olyanok, akik számára ez az információ hasznos lehet, biztosan hálásak lesznek Önnek, ha felhívja a figyelmüket rá. Előre is köszönik Önnek.

 

One thought on “Nyugdíjtervezés

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.