Lakásbiztosítás

A múlt szombati nap egy újabb bizonyítéka annak, hogy otthonunkat olyan kár is érheti, amelyre korábban nem is gondoltunk!

Tavaly a szokatlanul erős viharok és a vörös-iszap tragédia bizonyította be mindezt, de az idei év kezdetét bizonyosan senki nem merte volna előre megjósolni.

Az oroszlányi 4,7-es földrengés több száz épületet rongált meg, a károkat még nehéz megbecsülni. A földrengés több településen okozott kárt, még a főváros keleti kerületeiben is érezhető volt a földmozgás.

A családi otthonmegteremtése egyik legnagyobb eredményünk. Fáradságos munkával gyűjtöttünk rá hosszú éveken át. Ne csak élvezzük, óvjuk is azt!

Vannak dolgok, melyek nem rajtunk múlnak, nem kiszámíthatóak, mégis bármikor bekövetkeznek.

Ilyenek a vihar, a tűz, a víz, a föld, másik ember „támadásai”.

Vajon nem lenne nyugodtabb érzés, ha tudná, hogy kár esetén valaki leveszi az anyagi terhet a válláról? Biztosítsa otthonát!

Egy lakásbiztosítás védelmet nyújt Önnek a lakott épületekre, az ott elhelyezett ingóságokra, alapvetően az ismert, szokásos biztosítási igényekre szól, pl.: tűz, robbanás, elemi kár, vízkár, üvegtörés, betöréses lopás károkra.

Az épület és ingóságok (háztartási- és értéktárgyak) biztosítása mellett a biztosított által másoknak okozott károk biztosító általi megtérítésére kiegészítő felelősségbiztosítás is köthető.

Az elmúlt hetek viharai és árvizei több ezer ingatlanban több 10 milliárd forint kárt okoztak. A tapasztalatok szerint a természet ereje nő, és évről-évre nagyobb károkat okoz. Az óriásviharok és az árvizek korában csak a biztosítás jelenthet igazi védelmet az ingatlantulajdonosoknak. Ma már egy nagy fagyi árából megfelelő biztonságot garantálhat mindenki a családjának.

Az elmúlt hónapokban tapasztalt ítéletidő sajnos egyre gyakoribb. Ennek ellenére Magyarországon a károsultak negyven százalékának az otthona nincs biztosítva, pedig ez ma a korábbiaknál jelentősen kedvezőbb áron, egy átlagos lakás esetében már havi 1700-1800 forinttól mindenki számára elérhető lenne. Ez az összeg pedig még mindig csak a töredéke a vihar által okozott anyagi károknak.

Az elmúlt években jellemzőbbé vált a viharok intenzitásának növekedése, a meteorológiai károk lokális koncentrációja. Az utóbbi időszakban az ingatlantulajdonosok egyedi rizikója magasabb lett – nem tudni ugyanis, hol csap le a következő hurrikán, vagy jégverés. Míg korábban a károk jelentős része elkerülhető lett volna – például azzal, ha kitisztítják az ereszt, vagy becsukják az ablakot, tisztán tartják a vízelvezető árkokat – addig ma már a védekezés ezen, hagyományosabb formái elégtelenek lehetnek.

Fontos tudnia, hogy egyik legnagyobb értékét, az otthonát nem tudja mindentől megóvni, de ha lakásbiztosítással rendelkezik, akkor a szerződésben ígérteknek megfelelően a Biztosító rendezi a kárt.

Kössön időben lakásbiztosítást, és védje családját, otthonát, nyugalmát! Kérjen időpontot most!

Lépjen velem kapcsolatba itt!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Lakcím (település)

  Kérdés, üzenet

  Erre az e-mail címre kérem az újdonságokat, segítő útmutatásokat, cikkeket és kiemelt ajánlatokat is (eDM)!

  A tanácsadás díjtalan és kötelezettségmentes.

  Ha baráti, ismeretségi körében vannak olyanok, akik számára ez az információ hasznos lehet, biztosan örülni fognak, ha felhívja a figyelmüket rá. Előre is köszönik Önnek.

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .