Biztosítás

Aki vakon bízik Fortunában, általában nem éri el a kegyeit. Váratlan esetekre is rendelkeznünk kell egy hatékony koncepcióval. Murphy törvénye is igaz: “Bármeddig tart is a megalkotása, minden széteshet egy pillanat alatt.” Egy egész élet munkája és egy egész család jövője veszhet kárba. Ennek ellenére megdöbbentő, hogy mennyire hiányos az alapvető biztonsági védelem a legtöbb magyar háztartásban, sőt a vállalkozások többségénél is. Sokan nem is tudják, hogy alulbiztosították a féltve őrzött tulajdonukat, vagy sokkal többet fizetnek a kelleténél.

Érdemes tehát egy független biztosítási szaktanácsadóval konzultálni és feltárni a hiányosságokat, vagy a megtakarítási lehetőségeket! Cégünk a biztosítási terület szakértője, melynek jellemző alapértéke – a teljes függetlenség minden termékadó pénzintézettől.

Szelektált – Csak a legjobb termékek kerülhetnek a palettába

Az egyes biztosítók ajánlatai nem egyformán jók minden területen. Nem szabad tehát a választást a véletlenre bízni! Csak a biztosítások független szakértője meríthet a piaci lehetőségek teljes tárházából. Cégünk szakemberei a magyar biztosítási kínálatból termékkategóriánként csak a legjobbakat választják ki, és ezeket folyamatosan aktualizálják.

Személyre szabott – Egyéni igények – egyéni megoldások

Cégünk hátterével és eredményei mellett egyes esetekben lehetőség nyílik arra, hogy a termékszelekció keretén belül kiválasztott konstrukciók egyes paramétereit tovább javítsuk. Kitűnő kapcsolatrendszerünknek köszönhetően ez a törekvés sok esetben sikeres. Az eredmény kedvezőbb, vagy magasabb szolgáltatástartamú biztosítási megoldás.

Gyors – Csak az segít, aki gyorsan segít.

Nincsen arra szükség hogy ügyfeleink maguk intézzék a károkkal kapcsolatos ügyeket a biztosítótársaságoknál. A kárrendezés folyamatában számíthatnak tapasztalatunkra és kapcsolatrendszerünkre. Ügyelünk a kárrendezéshez szükséges dokumentumok meglétére és azok helyességére. Jól előkészítve és központilag nyújtjuk be azokat. Ez gyorsabb, hatékonyabb és kényelmesebb ügyintézést jelent az ügyfeleinknek. Ráadásul függetlenül attól, hogy melyik társaság nyújtotta az adott esetben a biztosítási védelmet, ügyfelünknek mindig csak egy személyhez kell fordulnia.

Menedzselt – A piac fejlődik – az Ön biztosítási portfóliója is.

Biztosítási portfólió alatt egy egyén, vállalkozás, vagy intézmény biztosítási megoldásainak egészét értjük. Ez a “csomag” akkor jó, ha az elemei kiegészítik egymást, és ha az összköltségét, valamint a szolgáltatásainak körét illetően, mindig az optimális színvonalat képviseli. Ennek érdekében a biztosítási portfóliókat menedzselni kell! A menedzselés szolgáltatását minden esetben csak egy független biztosítási tanácsadó nyújthatja, hisz az egyes biztosítók ügynökei nem léphetnek át a saját társaságuk keretein. Ez egyaránt érvényes a nagyvállalatok több tízmilliós biztosítási kiadásaira és a családi portfóliókra is. A piaci gyakorlat szerint eddig csak a nagy ügyfelek juthattak ehhez hozzá. Cégünk változást hozott ebben: ma már magánszemélyek is hozzáférhetnek e kiemelt szolgáltatáshoz!

A minőség a függetlenségre épül!

Lépjen velem kapcsolatba itt!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Lakcím (település)

  Kérdés, üzenet

  Erre az e-mail címre kérem az újdonságokat, segítő útmutatásokat, cikkeket és kiemelt ajánlatokat is (eDM)!

  A tanácsadás ingyenes és kötelezettségmentes!

  Ha baráti, ismeretségi körében vannak olyanok, akik számára ez az információ hasznos lehet, biztosan hálásak lesznek Önnek, ha felhívja a figyelmüket rá. Előre is köszönik Önnek.

   

   

   

   

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .