Vállalati pénzügyek

I.   Pénzügyi megoldások

Premium Corporate

Ajánljuk a Premium Corporate pénzügyi tervezési programot mindazon üzletembereknek, tulajdonosoknak, döntéshozóknak, vezető pozícióban lévő munkavállalóknak, akik:

 • felelősen bánnak a rájuk bízott vállalati vagyonnal, humán erőforrással, valamint a vállalati bevétellel és nyereséggel;
 • ismerni és használni akarnak egy olyan megoldást, ami kontrollt gyakorol a kockázatok felett, képes biztosítani az üzletrész védelmét és a kulcsemberek pótlását;
 • továbbá biztosítani kívánják a cégük vagy vállalkozásuk zavartalan működését bármilyen gazdasági helyzetben, valamint a közép és hosszú távon hozzájárulnak az alkalmazottak egzisztenciájának, motivációjának erősítéséhez a különböző bónusz és lojalitás programokkal.

Kívánjuk, hogy a Premium Corporate pénzügyi tervezési program alkalmazása hozzájáruljon minden Magyarországon működő cég vagy vállalkozás üzleti célkitűzéseinek a megvalósításához!

A személyes találkozó céljából jelentkezzen itt:

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Lakcím (település)

  Kérdés, üzenet

  Erre az e-mail címre kérem az újdonságokat, segítő útmutatásokat, cikkeket és kiemelt ajánlatokat is (eDM)!

  2 hozzászólás “Vállalati pénzügyek” bejegyzéshez

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .