Vállalati pénzügyek

Lojalitás program

 

A munkáltatónak szüksége van arra, hogy közép és hosszú távon ösztönözze a számára fontos management tagokat. Különösen kedvező, ha ezt a munkáltató bérén kívüli juttatás formájában tudja biztosítani.

A kiválasztott management tagok számára a munkáltató csak előre meghatározott feltételek teljesülése esetén adja át a szerződői státuszt. Ha az előre meghatározott célok nem teljesülnek (pl. az előre meghatározottnál korábban elhagyja a céget a munkavállaló, nem teljesül az előirányzott árbevétel vagy vállalati eredmény, stb.), akkor a munkavállaló nem lesz jogosult a határozatlan tartamú céges megtakarításban felhalmozott összegre.

Ezen túlmenően a munkáltatónak lehetősége van arra is, hogy a manager cseréjével, a távozó manager helyett új munkavállalót jelöljön, illetve azzal a lehetőséggel vonzzon oda új munkavállalót, hogy már X éve gyűlik a határozatlan tartamú céges megtakarításban a tőke, és ha teljesül az elvárt cél, akkor azt az új munkavállaló megkapja.

Lépjen velem kapcsolatba:

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Lakcím (település)

  Kérdés, üzenet

  Erre az e-mail címre kérem az újdonságokat, segítő útmutatásokat, cikkeket és kiemelt ajánlatokat is (eDM)!

  2 hozzászólás “Vállalati pénzügyek” bejegyzéshez

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .