Vállalati pénzügyek

Lojalitás program

 

A munkáltatónak szüksége van arra, hogy közép és hosszú távon ösztönözze a számára fontos management tagokat. Különösen kedvező, ha ezt a munkáltató bérén kívüli juttatás formájában tudja biztosítani.

A kiválasztott management tagok számára a munkáltató csak előre meghatározott feltételek teljesülése esetén adja át a szerződői státuszt. Ha az előre meghatározott célok nem teljesülnek (pl. az előre meghatározottnál korábban elhagyja a céget a munkavállaló, nem teljesül az előirányzott árbevétel vagy vállalati eredmény, stb.), akkor a munkavállaló nem lesz jogosult a határozatlan tartamú céges megtakarításban felhalmozott összegre.

Ezen túlmenően a munkáltatónak lehetősége van arra is, hogy a manager cseréjével, a távozó manager helyett új munkavállalót jelöljön, illetve azzal a lehetőséggel vonzzon oda új munkavállalót, hogy már X éve gyűlik a határozatlan tartamú céges megtakarításban a tőke, és ha teljesül az elvárt cél, akkor azt az új munkavállaló megkapja.

Lépjen velem kapcsolatba:

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Lakcím (település)

Kérdés, üzenet

Hozzájárulok, hogy számomra Dusik Andrea (Empirium Ház Kft) hírleveleket küldjön.

2 hozzászólás “Vállalati pénzügyek” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .