UNIQA – egyösszegű befektetés cégeknek is

Egyszeri díjfizetésű, élethosszig tartó, befektetési egységekhez kötött, életbiztosítási elemet is tartalmazó forint alapú befektetés. A biztosított életkora a szerződés létrejöttekor: 18 – 60 év. Minimális díj: 500.000,- Ft. Eseti díj: nem értelmezhető. Eszközalap-kezelési díj évente: 2.000.000,- Ft alatt 1,75 %, felette 1,5 %. Rugalmas megoldások:

 • Bármikor lehetőség van részleges, vagy teljes visszavásárlásra.
 • Ha a futamidőből még nem telt el 10 év, a pénzintézet az elhelyezett pénz aktuális befektetési értékéből el nem telt évenként 1 %-ot levon, és a fennmaradó értéket fizeti ki.

Ideális cégeknek, költségként elszámolható, azonnali pénzkivonásra, magánszemélyeknek pedig perrel és végrehajtással nem támadható vagyoni (hagyatéki) juttatás megvalósítására. Pénzt nem kezelünk, ezért a szerződéskötést követően a befektetni kívánt összeget közvetlenül a pénzintézet számlájára kell utalnia.

Lépjen velem kapcsolatba itt!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Lakcím (település)

  Kérdés, üzenet

  Erre az e-mail címre kérem az újdonságokat, segítő útmutatásokat, cikkeket és kiemelt ajánlatokat is (eDM)!

  Ha baráti, ismeretségi körében vannak olyanok, akik számára ez az információ hasznos lehet, biztosan hálásak lesznek Önnek, ha felhívja a figyelmüket rá. Előre is köszönik Önnek.

  Vélemény, hozzászólás?

  Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .