lakástakarék - ltp

Lakástakarék

 

Hozzájárulok, hogy számomra Dusik Andrea (Empirium Ház Kft) hírleveleket küldjön.

Regisztráljon lakástakarék akciónkban!

Miért éri meg a lakástakarék?

 • Magas állami támogatással kedvező hozam

  30%-os – évi max. 72 000 Ft – állami támogatás és a pénztári kamat révén magas, akár kétszámjegyű adó és járulékmentes hozamra tehet szert.

 • Számlanyitási díj akció:

  Kedvezménnyel nyithat lakástakarék számlát, ha részt vesz akciónkban

 • Biztonságos

  Törvényi szabályozáson alapuló, rendkívül biztonságos tőke és hozamgarantált megtakarítás. A betéti összeget és azok kamatait – 100 000 euro összeghatárig az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) biztosítja.

 • Kedvező lakáskölcsön minden lakáscélra

  A megtakarítási időszak végén fix, kedvező kamatozású, forint alapú, lakáskölcsön igényelhető. A kölcsön és a törlesztő részletek mértékét már most a szerződéskötéskor megadjuk önnek.

 • Megtöbbszörözhető előnyök

  Családon belül több szerződés is köthető, melyek összege felhasználáskor szabadon összevonható.

  Havonta 15-20 ezren döntenek a lakáselőtakarékosság mellett.

  Ön már megtette? Kérjen visszahívást!

  Visszahívást kérek!

  Hozzájárulok, hogy számomra Dusik Andrea (Empirium Ház Kft) hírleveleket küldjön.

** Az állam a megtakarítási időszakban az éves betétbefizetések után 30%-os, de maximum évi 72 000 Ft összegű vissza nem térítendő állami támogatást biztosít, ami adó- és járulékmentes támogatás. Az állami támogatás kizárólag lakáscélú felhasználás, továbbá minimum 4 éves előtakarékosság esetén vehető igénybe és maximum 10 évig jár.

Jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek vagy befektetési tanácsadásnak. Kérésére szakértő kollégánk visszahívja és tájékoztatja a termékek részletes feltételeiről, és az akciókról.

A lakástakarék termék kondícióit, feltételeit lakástakarék partnereink – Erste Lakástakarék Zrt, Fundamenta Lakáskassza Zrt, AEGON Lakástakarékpénztár, OTP Lakástakarékpénztár,- aktuális ajánlatai tartalmazzák.