HITELKIVÁLTÁS…

… IGEN vagy NEM?

 

Nehéz a döntés. Sokan vélekednek úgy, hogy nem a hitelkiváltások időszakát éljük. Részben igazat kell, hogy adjak ezeknek a véleményeknek, elképzeléseknek.

Praxisom során, ennek ellenére előfordult, hogy megvizsgálva a lehetőségeket, és igényeket egy-egy nehéz helyzetben lévő ügyfelemnek találtam olyan megoldást, ami kedvezően befolyásolta pénzügyi helyzetét, és a hitele kiváltása mellett döntött.

Annak ellenére, hogy az eset nem egyedi, jól átgondolt megfontolt döntésre van szükség. Annyit azonban fontosnak tartok elmondani, hogy ma, Magyarországon van olyan lehetőség, hogy az ügyfél kedvezőbb konstrukcióra  váltsa meglévő adósságát, oly módon, hogy az árfolyam veszteséget sem kell feltétlenül elkönyvelnie.

Tény, hogy ez a lehetőség a rendesen, korrektül fizető ügyfeleknek lehetőség. Lehetőség azon ügyfelek számára, akik törlesztik a hitel részleteit, de a kamatváltozásból, illetve az árfolyam emelkedésből adódóan, ezen részletek olyan mértékben változtak, amit sokáig nem tudnak, vagy nem akarnak megfizetni, és a fentiekből adódóan keresnek valamilyen menekülési útvonalat.

Azt javaslom Önnek, hogy ha hasonló gondolatok pörögnek az Ön fejében, vagy felismerte a leírtakból saját helyzetét, kérem, ne habozzon hívni, jelentkezni. Elképzelhető, hogy az Ön problémájára is találok megoldást. Egy beszélgetést megér, ez nem kötelezi Önt semmire. Kívánok hatékony pénzügyi szokásokat!

Jelentkezzen most!

Lépjen velem kapcsolatba itt! 

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Lakcím (település)

  Kérdés, üzenet

  Erre az e-mail címre kérem az újdonságokat, segítő útmutatásokat, cikkeket és kiemelt ajánlatokat is (eDM)!

  A tanácsadás ingyenes és kötelezettségmentes!

  Ha baráti, ismeretségi körében vannak olyanok, akik számára ez az információ hasznos lehet, biztosan hálásak lesznek Önnek, ha felhívja a figyelmüket rá. Előre is köszönik Önnek.

   

   

   

   

   

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .