Generali – megtakarítás az oroszlán szárnyai alatt

Rendszeres, féléves, vagy éves díjfizetésű, élethosszig, de legalább 12 évig tartó befektetési egységekhez kötött, életbiztosítási elemet is tartalmazó forint alapú befektetés.

A szerződés futamidejének végén a befizetett díjak hozamokkal növelt, aktuális befektetési értékét a pénzintézet kifizeti a biztosított, vagy a kedvezményezett részére.

A biztosított életkora a szerződés létrejöttekor: 15 – 75 év.

Minimális éves díj: 250.000,- Ft.

Minimális eseti díj: 30.000,- Ft.

Eszközalap-kezelési díj évente: 1,75 %.

Az eseti díjak mindenkori, hozamokkal növelt, aktuális befektetési értéke a szerződés futamidejének bármely pillanatában költségmentesen felvehető.

Ügyfélbónusz: 6 *40% A pénzintézet a futamidő 4., 8., 10., 12., 16. és 20. évfordulóján az adott bónuszidőszak éves átlagos díjának 40 %-át eseti díjként jóváírja az ügyfél tőkeszámláján. Ez összesen mintegy 240%, mely az átlagos éves díjtól és hozamtól függően ennek két-háromszorosa is lehet. Nem illeti meg a bónuszrendszer szolgáltatása a szerződőt, ha teljes, vagy részleges visszavásárlás, rendszeres pénzkivonás történt, vagy ha a szerződést szüneteltette, vagy a szerződést díjmentesítette.

Rugalmas megoldások:

  • Ha a futamidőből három év eltelt, a rendszeres díjat növelni és csökkenteni lehet, ettől kezdve lehetőség van a díjmentesítésre, rendszeres pénzkivonásra, részleges visszavásárlásra és szüneteltetésre.
  • A szerződés a futamidő alatt legfeljebb kétszer, alkalmanként egy-egy évig szünetelhet.

Pénzt nem kezelünk, ezért a szerződéskötést követően a befektetni kívánt összeget közvetlenül a pénzintézet számlájára kell utalnia.

Lépjen velem kapcsolatba itt!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Lakcím (település)

Kérdés, üzenet

Hozzájárulok, hogy számomra Dusik Andrea hírleveleket küldjön.

Ha baráti, ismeretségi körében vannak olyanok, akik számára ez az információ hasznos lehet, biztosan hálásak lesznek, ha felhívja a figyelmüket rá. Előre is köszönik Önnek!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..