Jogvédelem – D.A.S.

 • Mennyit költ az Ön cége, mennyit költ Ön ügyvédre, jogászra, jogi tanácsadásra? Felmérések szerint átlagosan évi 400ezer-500ezer forintot.
 • Szeretné ezt a költséget csökkenteni?
 • Oly módon, hogy akár a saját megszokott ügyvédjéhez, jogászához jár?
 • Szeretne olyan ügyvédet, jogi képviseletet, aki a nap 24 órájában és minden nap az Ön rendelkezésére áll? Nincs olyan, hogy éppen szabadságon van? tárgyal a bíróságon? elutazott?
 • Szeretné, ha az Ön ügyvédje mindenhez értene, minden területen abszolút szakértő lenne?
 • Szeretné, ha külföldön is képviselné Önt?
Napjainkban a KKV szektor vállalkozásai számtalan jogi kockázatnak vannak kitéve a lehető legkülönfélébb módokon. Aprónak tűnő nézeteltérésből is könnyen költséges per kerekedhet. Jellemző, hogy gyakran csak akkor veszik komolyan az őket fenyegető veszélyforrásokat, amikor már késő: a jogvita megtörtént. Akkor most hogyan is tovább?”
„A D.A.S. egyik Ügyfele, mint munkáltató létszámleépítést alkalmazott, ennek keretében kénytelen volt megválni néhány alkalmazottjától. A létszámleépítéssel érintett munkavállalók munkaviszonyát rendes felmondással szüntette meg. Néhány munkavállaló nem értett egyet az intézkedéssel, ezért a rendes felmondást jogellenességre hivatkozva megtámadta az illetékes munkaügyi bíróság előtt. A D.A.S. a JogTárs JogSzerviz jogvédelmi biztosítás keretében az ügyfelet, mint munkáltatót jogi képviselettel, és valamennyi eljárási költség fedezésével segítette az eljárásban, amely végül sikerrel zárult, a munkavállaló keresetét a munkaügyi bíróság elutasította.”

A fenti esetből is látható, hogy ma egy szakértő “társ” nélkül senkinek nem könnyű eligazodni a jog útvesztőjében. Miért hasznos a D.A.S. JogSzerviz céges jogvédelmi terméke, a JogTárs? “Elsősorban azért, mert külföldi tapasztalatok alapján, de a magyar KKV szektor sajátosságait figyelembe véve fejlesztették ki a JogTárs JogSzervizt, amely kifejezetten vállalkozások számára készült. Ma Magyarországon csak a D.A.S. kínál céges jogvédelmi biztosítást. A magyar piacon jelenleg nincs más, aki hasonló jogi hátteret tudna biztosítani.” Mitől jobb egy JogTárs, mint egy saját jogász? “Először is, a JogTárs minden nap minden órájában az ügyfél rendelkezésére áll. Nincs több kifogás, nincs több kikapcsolt mobiltelefon vagy hangposta. A JogTárs JogSzerviz bármikor hívható, bármikor elérhető. Másrészt, egy ügyvéd általában egy jogi területnek a szakértője – lehet, hogy épp a büntetőjoghoz ért, netán vállalati szerződésekben van otthon a cég jogásza, vagy van, aki munkajogban tett szert nagyobb tapasztalatokra, nem lehet szakértő mindenben. Ám, akinek Jogtárs biztosítása van, egy sor specializálódott szakértőt tudhat a háta mögött. Egy nagy tapasztalattal rendelkező cég áll majd vállalkozása mögött és képviseli őt akár Európa-szerte, hiszen a JogTárs hatálya Európára is kiterjed bizonyos elemek kapcsán, ebben a pontban is jóval többet nyújt, mint egy saját jogász. Végül, de nem utolsósorban érdemes költségszempontból is utánagondolni a különbségeknek.”

Gondolja végig, kérem. Érdekli Önt, hogy

 • hogyan lehet éjjel nappal jogi biztonságban a cége,
 • hogyan tud spórolni a jogi kiadásain,
 • netán külföldre is közlekedő céges flottája van?

Ha ezek jellemzőek Önre, egyedülálló ajánlattal állunk rendelkezésére.

Sikerült kivívni, hogy előzetes jelentkezést követően a D.A.S brókerigazgatója március 6-án személyesen tudja fölkeresni most a budapesti Ügyfeleket!

A tanácsadás ideje cca. 1 óra. Természetesen minden egyéb biztosítási igény esetén készséggel állunk rendelkezésére. Amennyiben érdekli Önt a fenti lehetőség, és érdeklik a biztosítások, azok felülvizsgálata, jelentkezését azonnal, online módon is megteheti.

Lépjen velem kapcsolatba itt!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Lakcím (település)

  Kérdés, üzenet

  Erre az e-mail címre kérem az újdonságokat, segítő útmutatásokat, cikkeket és kiemelt ajánlatokat is (eDM)!

  Ha baráti, ismeretségi körében vannak vállalkozók, cégvezetők és olyanok, akik számára ez az információ hasznos lehet, biztosan hálásak lesznek Önnek, ha felhívja a figyelmüket rá. Előre is köszönik Önnek.

   

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .