CIG Pannónia – innovatív pénzügyi megoldások, cégeknek is

Rendszeres, féléves, vagy éves díjfizetésű, határozatlan időtartamú, de legalább 10 évig tartó befektetési egységekhez kötött, életbiztosítási elemet is tartalmazó forint alapú befektetés.

A szerződés futamidejének végén a befizetett díjak hozamokkal növelt, aktuális befektetési értékét a pénzintézet kifizeti a biztosított, vagy a kedvezményezett részére.

A biztosított életkora a szerződés létrejöttekor: 2 – 80 év. Minimális éves díj: 250.000,- Ft

Nincs minimális eseti díj.

Eszközalap-kezelési díj évente: 2,16 %.

Az eseti díjak mindenkori, hozamokkal növelt, aktuális befektetési értéke a szerződés futamidejének bármely pillanatában költségmentesen felvehető.

A pénzintézet – a díjmentesítés és a díjfizetés szünetelésének időszakát bele nem számolva – a futamidő 5. évének végén magánszemélyeknek az éves díj 20 %-át kitevő ügyfélbónuszt, a 10. év végén az éves díj 45 %-át kitevő, a 15. év végén az éves díj 70 %-át kitevő, a 20. év végén pedig az éves díj 95 %-át kitevő nyereségrészesedést ad.

A céges szerződések bónuszrendszere ettől eltérő. Nem illeti meg a bónuszrendszer szolgáltatása a szerződőt, ha teljes, vagy részleges visszavásárlás, rendszeres pénzkivonás, vagy díjcsökkentés történt, ha a szerződést szüneteltette, vagy valamelyik díjat az esedékesség időpontjában nem fizette meg.

A pénzintézet az eseti díjakra is bónuszt ad, de azok számítása a fentiektől eltérő. Ha a szerződést irodánk közvetítésével köti, megilleti a speciális bónuszrendszer is, melyben a pénzintézet évente megnöveli a jóváírható befektetési egységek számát 400.000,- Ft éves díjtól 2%-kal, 600.000,- Ft éves díjtól 3%-kal, 800.000,- Ft éves díjtól 4%-kal, 1.000.000,- Ft éves díjtól 5%-kal. Rugalmas megoldások:

 • Ha a futamidőből három év eltelt, a szerződést korlátlan ideig szüneteltetni lehet mindaddig, amíg a már befizetett díjak és azok hozama a költségeket fedezik. A szünetelés időtartama alatt lehetőség van rendszeres pénzkivonásra.
 • Ha a futamidőből három év eltelt, ettől kezdve lehetőség van a részleges visszavásárlásra és a rendszeres díj csökkentésére.
 • Ha a futamidőből két év eltelt, ettől kezdve lehetőség van a rendszeres díj növelésére és a szerződés visszavásárlására.

Pénzt nem kezelünk, ezért a szerződéskötést követően a befektetni kívánt összeget közvetlenül a pénzintézet számlájára kell utalnia.

Lépjen velem kapcsolatba itt!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Lakcím (település)

  Kérdés, üzenet

  Erre az e-mail címre kérem az újdonságokat, segítő útmutatásokat, cikkeket és kiemelt ajánlatokat is (eDM)!

  Ha baráti, ismerettségi körében vannak olyanok, akik számára ez az információ hasznos lehet, biztosan hálásak lesznek Önnek, ha felhívja a figyelmüket rá. Előre is köszönik Önnek.

  Vélemény, hozzászólás?

  Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .